JSN Ferado - шаблон joomla Форекс

+31528234278

Wij staan graag voor u klaar! Juist als u wat extra hulp kunt gebruiken bij de dagelijkse dingen. Met slimme, betaalbare en gewoon goede oplossingen om langer thuis te blijven wonen en die echt bij u en uw budget passen. Praktisch en veilig, fraai uitgevoerd en jarenlang betrouwbaar.

Waarom Steenbergen Mobiel Hoogeveen?

U moet tevreden zijn en dus stellen we bij alles wat we doen uw wensen centraal. Dat doen we op een persoonlijke, betrokken en respectvolle wijze. Met oog voor kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Maar ook met heel veel aandacht voor een perfecte service vóór, tijdens en na de aankoop.

Kwaliteit

Kwaliteit bij Steenbergen Mobiel Hoogeveen begint met topproducten. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor u. Daarom werken we nauw samen met topmerk fabrikanten en toonaangevende organisaties. Producten van Nederlands fabrikaat verzekeren ons en u van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Veiligheid

U wilt zich vertrouwd voelen in en om uw huis. Daarom besteden we veel aandacht aan de veiligheid en het gebruiksgemak. Maar veiligheid komt ook tot uiting in het advies dat u krijgt en de hulp bij het leren gebruiken van uw aankoop. We nemen dan ook altijd de tijd totdat we zeker weten dat u alles goed begrijpt en zich vertrouwd voelt met uw aankoop.

Servicegericht

Wij vinden het simpelweg leuk onze klanten een uitzonderlijke service te geven. En dat kan op heel veel manieren. Natuurlijk krijgt u een persoonlijk advies en begeleiden we u van eerste kennismaking tot een perfecte aflevering bij elke stap in het proces. Maar service zit ook in andere dingen zoals betaalgemak, een onderhoudsbeurt en een eerlijke inruilwaarde van uw oude scootmobiel. Wij gaan graag net even een stapje verder. Wij behandelen u zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden.

Respectvol

Bij Steenbergen Mobiel Hoogeveen kijken we naar wat u allemaal weer wél kunt met onze producten. En dus zoeken we samen naar een oplossing die echt bij u past en waarde toevoegt aan uw leven. Met respect voor uw wensen, maar ook door eerlijk te zijn als we uw keuze niet de beste voor u vinden. Door goed te luisteren, maar ook door te begrijpen wat u beweegt, kunnen we echt iets voor u betekenen.

Betrokken

Je kunt pas echt bij iemand betrokken zijn, als je hem of haar goed leert kennen. Daar nemen we dan ook graag de tijd voor. Kennismaken, goed luisteren, meekijken naar uw persoonlijke situatie, wensen en verwachtingen. We horen graag van u hoe wij het nog beter kunnen doen.

Openingstijden showroom

Steenbergen Mobiel HoogeveenWij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Wilt u er zeker van zijn dat wij in de showroom aanwezig zijn? Bel dan gerust van tevoren even!


Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag  13:00 - 17:00 uur
Donderdag  13:00 - 17:00 uur
Vrijdag  13:00 - 17:00 uur
Zaterdag  op afspraak

Andere uren graag op afspraak.

Steenbergen Mobiel Hoogeveen

Dr. Anton Philipsstraat 32N
7903 AM Hoogeveen
Telefoon: 0528 234278
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven