JSN Ferado - шаблон joomla Форекс

+31528234278

life mobility logo

Life & Mobility is een Nederlandse zelfscheppende, innoverende producent van rolstoelen en scootmobielen.

Al onze activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven.

Voor hen willen we grenzen verleggen. Met innovatieve en onderscheidende mobiliteitsoplossingen die een verdere maatschappelijke participatie en hierdoor verdere ontplooiing en ontwikkeling mogelijk maakt. De markt waarin we ons bewegen ontwikkelt zich voortdurend. Veranderende zorgbehoeften en inzichten op het gebied van mobiliteit voor mensen met een functiebeperking hebben hierop grote invloed.

"Met eigen research en ontwikkeling spelen we daar adequaat op in. We werken nauw samen met alle partners in de diverse geledingen van de zorgketen. Dat is voor ons de basis om de individuele gebruiker de allerbeste oplossing te bieden. Een oplossing die bijdraagt aan een betere kwaliteit van zijn of haar leven."

Life & Mobility wil positief bijdragen in het proces om het gevoel van eigenwaarde van mensen met een beperking te verhogen. Dit doen wij door oplossingen aan te bieden voor een optimale mobiliteit en maximale zelfredzaamheid. De persoonlijke onafhankelijkheid die dit oplevert, heeft een verdere maatschappelijke participatie en integratie als resultaat. Waardoor een groter gevoel van vrijheid ontstaat. Dat is de visie die Life & Mobility beweegt!
... en daarom is Steenbergen Mobiel Hoogeveen geïnspireerd door: Life & Mobility!


Een kijkje in de keuken!

Life & Mobility Solo scootmobiel

Neem ook eens een kijkje op www.mijnscootmobiel.nl voor meer informatie.

Openingstijden showroom

Steenbergen Mobiel HoogeveenWij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Wilt u er zeker van zijn dat wij in de showroom aanwezig zijn? Bel dan gerust van tevoren even!


Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag  13:00 - 17:00 uur
Donderdag  13:00 - 17:00 uur
Vrijdag  13:00 - 17:00 uur
Zaterdag  op afspraak

Andere uren graag op afspraak.

Steenbergen Mobiel Hoogeveen

Dr. Anton Philipsstraat 32N
7903 AM Hoogeveen
Telefoon: 0528 234278
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven