Briski

Briski-logo
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Informatie

Briski Scootmobiel

 
Een hippe vervanging voor de standaard grote scootmobiel, zo kan je deze elektrische Briski scootmobiel noemen. Naast dat is dit model volledig elektrisch en milieubewust. De Scootmobiel Briski is een fijn vervoermiddel voor in de stad of in het dorp met een maximale snelheid tot ruim 20km/u. Dit model heeft aan de voorkant een grote band en aan de achterkant twee kleinere banden en het heeft een mandje voor de dagelijkse boodschappen. 

De Scootmobiel Briski is ideaal om mee te nemen. Het heeft een lichter gewicht waardoor het makkelijker te tillen is, het stuur is optioneel met knik mechanisme te bestellen en eventueel het zadel kan er afgehaald worden. Het totaal gewicht incl lithium accupakket bedraagt 33kg.

Een Compacte scootmobiel Briski met 3 wielen kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een wendbare en gemakkelijk te manoeuvreren scootmobiel voor gebruik binnen- en buitenshuis. Deze scootmobielen hebben een veel kleinere draaicirkel dan scootmobielen met vier wielen, waardoor ze beter geschikt zijn voor gebruik in kleine ruimtes.

De Scootmobiel Briski is een prettig model voor mensen met een lengte tussen 1.55 en 1.75 meter.
 
Modeljaar 2023
Inclusies 20AH Li-ion (lithium) accupakket t.w.v. 495 euro. Onbeperkt op en bijladen en een verwachte levensduur van 7 jaar. Actieradius in de meest gunstige omstandigheden tot 70 km.